Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland

De Yamaha 650 Twin Klub Nederland is een vereniging van bezitters van de enige klassiek Japanse Engelsman met karakter. Een veelzijdige club waarin iedereen in het bezit van een Yamaha 650 staande twin, zich thuis kan voelen.

Kickstart Cursus

Cursus
Datum: 5 mei 2018 10:00 - 12:00

Locatie: Klubhuis Kamerik  |  Plaats: Kamerik, Netherlands

De Kickstart cursus is bedoeld om belangstelling te ‘kickstarten’ voor de Yamaha XS 650 oftewel The Better Machine. De Kickstart cursus vormt de basis voor de andere cursussen.

Vooral bij kinderen van leden, de tweede generatie die straks de XS 650 gaan erven. Maar de cursus is zeker ook interessant voor nieuwe leden en leden die van plan zijn de sleutelcursussen te gaan volgen.

De inhoud van de cursus is een inleiding over de Yamaha XS 650 en over de principes van het viertakt motorblok. De ontwikkeling en geschiedenis van de XS komt aan de orde en de verschillende modellen passeren de revue.
Er is speciale aandacht voor de techniek van het prachtige viertaktblok. De werking ervan wordt uitgelegd en naast de tweecilinder wordt ook ingegaan andere cilinder aantallen.
De éénpitter komt aan de orde maar ook het zescilinder motorblok.
Kortom: een stoomcursus over alle aspecten van de eerste Yamaha viertakt motorfiets en het motorblok daarvan. Voorkennis of technische vaardigheden zijn niet nodig.

De cursus wordt gegeven door Antoni van Ginneken en Fried Anepool. Ze staan ook wel bekend als XS-dokteren en hebben bovendien hun sporen in het XS-onderwijs verdiend. Succes verzekerd dus.

Ieder lid kan gratis inschrijven. Kinderen van leden zijn in het bijzonder van harte welkom. Maak er een gezellig dagje uit van met zoon en/of dochter. Alleen ben je uiteraard ook van harte welkom.

inschrijven kan door op de aanmeld knop te klikken rechtsboven dit venster en en de gegevens in te vullen

 

 

Email
Adres
Mijzijde 155
3471 GV Kamerik, Netherlands

 

Kaart


 

Alle datums


  • 5 mei 2018 10:00 - 12:00

Powered by iCagenda

Poll

Waarheen met de Estafette

vrijwilligers

Agenda