Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland

De Yamaha 650 Twin Klub Nederland is een vereniging van bezitters van de enige klassiek Japanse Engelsman met karakter. Een veelzijdige club waarin iedereen in het bezit van een Yamaha 650 staande twin, zich thuis kan voelen.

Overheid en RIVM

Het RIVM en de overheid hebben nieuwe adviezen afgegeven welke gelden tot 28 april 2020, naast de bestaande maatregelen tot 1 juni.
 
Het bestuur voorziet dat het verbod op samenscholingen van grote groepen mensen en de openstelling van het sanitair op campings, etc. ook na deze periode nog van toepassing zal zijn.
 
Wij hebben daarom besloten alle klubactiviteiten t/m 31 mei 2020 te annuleren.
agenda
 
De ontwikkeling van de maatregelen rond het Coronavirus zijn momenteel te onzeker om een nieuwe datum voor de algemene ledenvergadering of de opening van het pand in Barneveld te kunnen plannen.

Klubhuis

Het klubhuis is op 4 april en 2 mei gesloten.

Bouw&Verhuis  klubhuis

De bouw- en verbouwwerkzaamheden in Kamerik en Barneveld zijn stilgelegd.
 
De verhuisactiviteiten gaan door.
Reden is dat met de huidige verhuurder in Kamerik ruimschoots voor het uitbreken van het Coronavirus overeengekomen is dat de overdracht van het pand op 30 april 2020 plaats zou vinden. De verhuurder heeft een nieuwe huurder gevonden waarmee afgesproken is dat hij het pand per 15 mei 2020 kan betrekken. Dit maakt het voor ons helaas niet mogelijk om het pand in Kamerik nog langer, dus na 30 april, te huren.
 
Er zijn meerdere opties bekeken en er is besloten om de complete inventaris van Kamerik voor 1 mei 2020 naar Barneveld brengen.
 
Om de veiligheid tijdens de verhuizing van iedereen te kunnen waarborgen is advies bij Fried Anepool ingewonnen. Fried is beroepsmatig wereldwijd voor Artsen Zonder Grenzen werkzaam geweest in besmette gebieden en heeft het veiligheidsbeleid opgesteld waar iedereen zich aan dient te houden.
 
  • Voor vragen en/of informatie kun je terecht bij  

Technische vragen

Het klubhuis is tot nadere berichtgeving gesloten.
De werkplaats en de winkel van Heiden Tuning (Amersfoort) zijn tot nadere berichtgeving gesloten.
 
Technische vragen kunnen voorgelegd worden bij:
 
  • blok Techniek: advies via de mail  
  • Heiden Tuning: advies via de mail
  • Heiden Tuning: advies via de telefoon, alleen op donderdag en vrijdag tussen 11:30 en 13:30 uur. Tel: 033 – 286 2800

Onderdelen bestellen en leveren

De Onderdelenbank in het klubhuis is gesloten.
De webwinkel van Heiden Tuning (Amersfoort) is geopend.
De winkel van Heiden Tuning (Amersfoort) is tot nadere berichtgeving gesloten.
 
Zie de website voor meer informatie over onderdelen:
 
Het bestuur

vrijwilligers

vrijwilligers

Agenda