Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland

De Yamaha 650 Twin Klub Nederland is een vereniging van bezitters van de enige klassiek Japanse Engelsman met karakter. Een veelzijdige club waarin iedereen in het bezit van een Yamaha 650 staande twin, zich thuis kan voelen.

653 100 01Het Klubblad is een professioneel opgemaakt en volledig in full color gedrukt blad. Daarmee is het één van de mooiste clubbladen van alle motorclubs van Nederland en ver daar buiten!!

Er verschijnen 4 edities per jaar , die worden verstuurd aan alle leden en donateurs van de Klub. Naast de vaste rubrieken: "redactioneeltje", "bestuurtje", XS in de media, in the picture, is er veel aandacht voor de evenementen die de Klub organiseert en natuurlijk voor de techniek van de XS650. Verhalen van Klubleden over hun verbouwingsprojecten, hun reisverslagen van tochten met de XS650. Kortom een een super veelzijdig en prachtig kleurrijk Klubblad!!

Kopij van leden is zéér welkom.
Wanneer je jouw tekst per E-mail toestuurt, scheelt dat de redactie veel typewerk. Je kunt denken aan toer- en reisbelevenissen, revisie- en restauratiewerkzaamheden, het ombouwen van je motorfiets, bezoek aan Klubevenementen, technische tips, geestige invallen, foto's, cartoons, enz., enz. Redactie-e-mailadres: redactie@xs650.nl

Fotoarchief
We willen graag een fotoarchief bijhouden over de Klub. Toegestuurde foto's worden daarom na gebruik in dit archief opgenomen, tenzij je duidelijk vermeldt dat je dat niet wil.

fotos kan je sturen naar foto@xs650.nl

Korte teasers van ons informatieve Klubblad vind je hieronder.


STEL: je hebt een bloedmooie, donkerrooie XS650, maar je rijdt er eigenlijk nooit meer op, wat moet je dan? Twee klubjournalisten zochten dit voor jullie uit. Ook worden er appels met peren vergeleken en zit er een erg dikke bijlage bij. Dus houd de brievenbus in de gaten, daar zal die binnenkort in ploffen. 

Binnenkort wordt het nieuwe (Corona vrije) klubblad weer op de post gedaan. Deze keer weer borde vol met verhalen,verbouwingen en noem maar op. Dus houd de brievenbus in de gaten.

Eind van de maand komt alweer het vijfentwintigste lustrumnummer van de 653 uit. Deze keer met veel historie, maar ook de gebruikelijke verslagen van bijeenkomsten cursusen etcetera. Dus houd de brievenbus in de gaten.

vrijwilligers

Agenda