Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland

De Yamaha 650 Twin Klub Nederland is een vereniging van bezitters van de enige klassiek Japanse Engelsman met karakter. Een veelzijdige club waarin iedereen in het bezit van een Yamaha 650 staande twin, zich thuis kan voelen.

 

Open dag Barneveld, giftshop en onderdelenbank geopend

foto_Onderdelenbank_2015
Categorie
Onderdelenbank
Datum
3 oktober 2020 12:00
Locatie
Onderdelenbank - Voltastraat 18b
E-mail
Website

Open dagen Onderdelenbank

Ook de coronamaatregelen in acht nemend is op de eerste zaterdag van de maand de onderdelenbank weer beperkt open. Beperkt wil zeggen dat je niet mag komen wanneer jij zelf of iemand in je gezin klachten heeft die kunnen duiden op een corona-besmetting. Ook is er een (kleine) kans dat je toegang wordt geweigerd wanneer er teveel mensen binnen zijn.

De Open Dag van de Onderdelenbank is veel meer dan onderdelen alleen.

Elke eerste zaterdag van de maand is de Open Dag van de Onderdelenbank. Je zou kunnen denken dat op een Open Dag alleen om het verkopen van onderdelen draait maar dat is niet zo. Ons Klubhuis in Barneveld is dan geopend van 12.00 tot 16.00. Vaak wordt er ’s morgens al gesleuteld onder deskundige leiding. Vanaf 10:00 kan dat, mits tevoren gemeld op . Er worden ook 9 keer per jaar sleutelcursussen georganiseerd: van creatief met pech onderweg tot het verbouwen van je motor. Zie hiervoor de agenda.

Tijdens een Open Dag kun je onder het genot van gratis koffie, thee of frisdrank, lekker knabbelen aan een tosti of frikandel, lekker kletsen over de XS hobby. Je kunt op je twin langskomen als je technische hulp nodig hebt. Voor je het weet, is je fiets door de techneuten van de Onderdelenbank of de Sleutelcommissie keurig afgesteld. Ook voor technisch advies of hulp bij reparaties kan je in het Klubhuis terecht. Uiteraard zijn er onderdelen te koop, zowel nieuw als gebruikt of gerestaureerd. Daarnaast wordt er speciaal gereedschap verkocht zoals de rotortrekker en de blokstandaard.

Je kunt ook langskomen om kennis te maken met de Klub. Je wordt vriendelijk ontvangen en wegwijs gemaakt. Er is altijd een medewerker van de Giftshop aanwezig, zodat je je slag kunt slaan en een T-shirt, een oud nummer van 653 of een spanband kunt scoren. Schokbrekerveren kunnen vervangen worden en carburateurs professioneel gereinigd. Wil je zelf sleutelen dan kan dat uiteraard met behulp van het Klubgereedschap, eventueel voorzien van deskundig advies. 

Dus: stap eens op je XS of TX en zet een mooie route naar Barneveld uit in je GPS of gewoon ouderwets op de kaart. Maak er een eendaags treffen van en wees welkom in het gezellige Klubhuis. Geniet van alle voorzieningen die de Klub en de actieve leden je bieden. Je wordt dan bijna zeker een vaste bezoeker!

foto Onderdelenbank 2015

De onderdelenbank vind je op de Voltastraat 18b, 3771 RZ te Barneveld

Elke eerste zaterdag van de maand wappert daar duidelijk zichtbaar een gele Klubvlag.

 
 

Alle datums

  • 5 september 2020 00:00
  • 3 oktober 2020 12:00
  • 5 december 2020 12:00

Powered by iCagenda

vrijwilligers

vrijwilligers

Agenda