Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland

De Yamaha 650 Twin Klub Nederland is een vereniging van bezitters van de enige klassiek Japanse Engelsman met karakter. Een veelzijdige club waarin iedereen in het bezit van een Yamaha 650 staande twin, zich thuis kan voelen.

OPEN WEEKEND WIMA

Categorie
Tip
Datum
6 april 2018 00:00 - 8 april 2018 00:00
Locatie
Dalfsen

De afkorting staat voor Women's International Motorcycle Association. Onder deze vlag zijn er in 25 landen over de hele wereld WIMA-afdelingen. En dus ook 1 in Nederland. Wij hebben momenteel 78 leden, dames die uit heel Nederland komen. Meer info is te vinden op www.wimanederland.nl en op onze Facebookpagina.

Wij organiseren in het rijseizoen ongeveer eens in de maand een activiteit, zoals een toerrit of een kampeerweekend en in de winter een winterweekend en een wandeling. Net zoals jullie zelf ook doen, schat ik zo in.

Onze ervaring is dat vrouwen het wel eens leuk vinden om met alleen meiden onder elkaar te rijden. Ze toeren ook met hun partner, vrienden of eigen motorclub. Maar soms dus ook alleen met vrouwen. 

En daarom wil ik ons jaarlijks Open Weekend onder jullie aandacht brengen. Dat vindt dit jaar plaats in Dalfsen, van 6 t/m 8 april. Het is ook goed mogelijk om niet het hele weekend mee te doen, maar alleen aan de toertocht op zaterdag 7 april.  Deelname aan alleen de toertocht is gratis, eten en drank is ook dan wel voor eigen rekening. 

Voor de vrouwen die wel willen overnachten, zijn er momenteel nog een paar slaapplekken in een trekkershut of groepsaccommodatie beschikbaar. Ook is er voldoende plek om een eigen tentje op te zetten.

De route komt beschikbaar, maar er zijn voldoende voorrijders om bij een groepje aan te sluiten, wel zo gezellig toch?

 
 

Alle datums

  • Van 6 april 2018 00:00 tot 8 april 2018 00:00

Powered by iCagenda

vrijwilligers

vrijwilligers

Waarom deze klub?

Agenda