Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland

De Yamaha 650 Twin Klub Nederland is een vereniging van bezitters van de enige klassiek Japanse Engelsman met karakter. Een veelzijdige club waarin iedereen in het bezit van een Yamaha 650 staande twin, zich thuis kan voelen.

Login

Om hier in te loggen heb je je lidmaatschap nummer nodig en het jaar dat je je aangemeld hebt bij de klub. Deze gegevens zijn te vinden op het ledenkaartje.

Je gebruikersnaam is je lidmaatschapnummer gevolgd door je achternaam zoals vermeld op het ledenkaartje, maar zonder spaties. BV: Je lidnr is 123 en je achternaam is 'in het veld-de boer', dan is je gebruikersnaam: 123inhetveld-deboer.

Het wachtwoord is het jaar van aanmelding bij de XS650 klub zoals vermeld op ledenkaartje.

Ook kan je hieronder op Gebruikersnaam vergeten klikken en het email adres invoeren dat bekend is bij de Klub, dan krijg je via de mail je gebruikersnaam.

Lukt dit allemaal niet, stuur dan een mailtje naar met je naam je lidmaatschapsnr of je adres zodat die je verder kan helpen.

vrijwilligers

vrijwilligers

Agenda