Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland

De Yamaha 650 Twin Klub Nederland is een vereniging van bezitters van de enige klassiek Japanse Engelsman met karakter. Een veelzijdige club waarin iedereen in het bezit van een Yamaha 650 staande twin, zich thuis kan voelen.

Beste leden,

Enkele weken geleden hadden we de hoop om als Klub weer het een en ander te kunnen organiseren.
Cursussen, opendag (XService en onderdelenbank), evenementen (Gote Klub Treffen en Estafette), maar ook de langverwachte opening van het klubhuis in Barneveld en een Algemene Ledenvergadering.
Het Grote Klub Treffen heeft inmiddels plaats gevonden, maar het ziet er helaas niet rooskleurig uit voor enkele andere activiteiten en er zijn wederom twijfels over wat wel en wat niet doorgaan.

Zoals je weet is Nederland momenteel rood gekleurd op de internationale RIVM kaart en dat betekent dat in het geval van de Estafette, die dit jaar wederom een aantal buurlanden aandoet, er per land aanvullende eisen gesteld kunnen worden ten aanzien van vaccinatie, quarantaine, vaccinatiepaspoort en/of corona-app.
Controleer dit zelf ook nog even voordat je de tassen over je XS slingert!

Wij zullen alle media die we tot onze beschikking hebben gebruiken om je zo goed mogelijk en bijtijds te informeren of een evenement of activiteit wel of niet door kan gaan.
We zullen daarbij gebruik maken van onze website www.xs650.nl, onze Facebook account XS650 Nederland en WhatsApp-groep XS 650 NL .
Het kan echter helaas gebeuren dat we heel kort van tevoren moeten annuleren.
Wij realiseren ons terdege dat dit heel vervelend is en je planning in de war kan sturen, maar wij hopen dat je begrip hebt voor de situatie.

Check daarom regelmatig bovengenoemde media voor de laatste stand van zaken!

Coronaregels in NL

Uiteraard zijn en blijven de algemene Coronavoorwaarden en adviezen van toepassing:
- bij ziekteverschijnselen thuisblijven
- houd 1,5 meter afstand
- mondkapje dragen indien dit vereist is

Coronaregels deelnemers Estafette in de landen België, Duitsland, Frankrijk

De klub kan niet verantwoordelijk worden gehouden indien je de toegang tot een land geweigerd wordt.

Controleer voor je eigen situatie:

- indien je nog niet volledig of helemaal niet gevaccineerd bent (kinderen), welke eisen er gesteld worden om het land binnen te mogen
- welke eisen worden er gesteld aan het overleggen van een vaccinatiebewijs. Bijvoorbeeld: – gele vaccinatieboekje – vaccinatieapp – schriftelijk bewijs – etc.
- het wel of niet overleggen van een negatief testrapport
- de quarantaineperiode. Bijvoorbeeld: indien vereist, 14 dagen quarantaineperiode in acht nemen tussen de laatste vaccinatie en het bezoek aan het land.

Vragen en/of opmerkingen:
Algemeen secretaris@xs650.nl
Estafette evenementen@xs650.nl

 

Het bestuur

vrijwilligers

Agenda