Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland

De Yamaha 650 Twin Klub Nederland is een vereniging van bezitters van de enige klassiek Japanse Engelsman met karakter. Een veelzijdige club waarin iedereen in het bezit van een Yamaha 650 staande twin, zich thuis kan voelen.

MOTORbeurs UtrechtVan 22 tot 25 februari is het weer zover, de grootste motorbeurs van Nederland wordt dan gehouden. Heel motorminnend Nederland komt langs en onze klub is vertegenwoordigd met een  mooie stand.

Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar motoren om te displayen en mensen die de bezoekers informeren over wat we als klub allemaal in huis hebben op de donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. We zijn tevens op zoek naar mensen die bereid zijn om op de woensdag- en zondagmiddag willen helpen met de op- en afbouw van de stand.

Ook zij die zich al eerder een keer opgegeven hebben verzoeken we te reageren!

Je ben van harte uitgenodigd om de stand te bezoeken en een kop koffie te komen drinken, en te praten over onze gemeenschappelijke hobby!

Hopelijk tot dan!

motorbeurs3 motorbeurs2 motorbeurs1

 

vrijwilligers

Waarom deze klub?

Agenda