Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland

De Yamaha 650 Twin Klub Nederland is een vereniging van bezitters van de enige klassiek Japanse Engelsman met karakter. Een veelzijdige club waarin iedereen in het bezit van een Yamaha 650 staande twin, zich thuis kan voelen.

Ons bereikte het vreselijke nieuws dat Martine Berx maandag 18 maart j.l. op 51-jarige leeftijd tijdens een rit in Spanje met haar motor is verongelukt.

Vrijdag 29 maart om 16:00 is de uitvaartplechtigheid meer info in de kaart.

Martine was geen lid van onze klub, maar wel een zeer bekend persoon binnen onze klub. Zo was ze altijd op het Bels Treffen te vinden als vrijwilligster. Ze voorzag iedereen van een natje en een droogje en hielp daar waar het nodig was. Ze deed dat met veel humor en was altijd met iedereen in voor een praatje.

Martine was verpleegkundige van beroep en was als ook als vrijwilligster op het jaarlijkse Fumprock festival te vinden in Diepenbeek (B). Een festival waar geld ingezameld wordt voor “Ambulancewens België”. Op het circuit in Zolder (B) was ze ook regelmatig als vrijwilligster te vinden.

Martine was een charismatische vrouw die nog volop in het leven stond. We zullen haar vriendelijke en uitbundige persoonlijkheid missen.

Voor degene die naar haar afscheid gaan is het verzoek van Carlo aan hen die vrijdag op de motor komen, deel willen nemen aan de erehaag op de motor. Verder is er daarna de mogelijkheid om bij Carlo thuis aanschuiven voor een "tas" koffie.

Je kunt ook op facebook reageren.

kaartmartine1kaartmartine2

vrijwilligers

Agenda