Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland

De Yamaha 650 Twin Klub Nederland is een vereniging van bezitters van de enige klassiek Japanse Engelsman met karakter. Een veelzijdige club waarin iedereen in het bezit van een Yamaha 650 staande twin, zich thuis kan voelen.

WhatsApp 200Heb je hulp nodig bij het sleutelen?
Heb je zin om een rit van een paar uur te maken?
Met een paar man naar een treffen, het klubhuis of de TT te rijden?

Heel lang geleden werden de namen en adressen van nieuwe leden in de 653 gepubliceerd en dit bood mogelijkheden om in contact met andere leden te komen en samen iets te organiseren.
Tot voor kort was het mogelijk de gegevens bij de ledenadministratie op te vragen en werden deze je desgewenst per mail toegezonden.
Daar werd helaas steeds minder gebruik van gemaakt.
Sterker nog, de afgelopen 5 jaar is er totaal geen vraag naar geweest.
Zonde, want wat is er leuker dan de contacten met andere XS eigenaren of eigenaressen?
Niets toch!

Groepsapp Zuid
Op initiatief van een aantal leden woonachtig in het zuiden van het land, is er in april 2016 een groepsapp in het leven geroepen. De groep bestaat momenteel uit ca 15 personen en er wordt zeer regelmatig onderling geappt.
In de weekenden komen er regelmatig voorstellen om op een mooie zondag een stukje te gaan rijden.

Appen is bijna algemeen goed voor veel mensen, en het is een leuke manier om in contact te komen en te blijven met anderen.

Groepsapp Zuid, West, Noord, Oost en Midden
Wij hebben gemeend “iets” met deze manier van communiceren te moeten doen binnen onze Klub, en hebben daarom 5 groepen aangemaakt.
Uiteraard kun je ook zelf een groepsapp aanmaken in je eigen omgeving of samen met een aantal mensen waar je het goed mee kunt vinden.

De groepsappen welke wij aangemaakt hebben worden door de WhatsApp beheerder beheerd.
Bij de beheerder kun je je aanmelden. Hij voegt je toe aan de groepsapp van jouw keuze. Je aansluiten bij meerdere groepen is natuurlijk ook mogelijk.
Om deel uit te kunnen maken van een groepsapp moet je je houden aan een aantal spelregels. Die zijn na te lezen bij je aanmelding. Wie zich niet aan de spelregels houdt wordt na een waarschuwing uit de groepsapp verwijdert.
Er zijn geen kosten aan de deelname verbonden en lijkt het je achteraf toch niets, dan kun je je zonder problemen zelf uit de groep verwijderen.

Dus, lijkt het je leuk om hier aan deel te nemen, meldt je dan aan via de www.xs650.nl/whatsapp

vrijwilligers

vrijwilligers

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
12:00
Onderdelenbank
open OP AFSPRAAK ivm Corona
Datum : 1 mei 2021
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31