Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland

De Yamaha 650 Twin Klub Nederland is een vereniging van bezitters van de enige klassiek Japanse Engelsman met karakter. Een veelzijdige club waarin iedereen in het bezit van een Yamaha 650 staande twin, zich thuis kan voelen.

In deze blog kun je 4 jongeren uit Friesland volgen bij een build-off van een Yamaha XS650 motorfiets. De Yamaha XS650 Twinklub Nederland (YTKN) heeft besloten de jonge heren een in goede staat verkerende Yamaha XS650 Twin (met bouw budget) ter beschikking te stellen. De YTKN geeft hiermee een geweldige kans aan de Friese jongens om ervaring op te doen met het zelf (om)bouwen van een motorfiets, hiermee kunnen zij andere jongeren inspireren om zelf ook aan een motorfiets bouw project beginnen. Op regelmatige basis worden de vorderingen gepubliceerd in XS nieuwsbrieven en op de website www.xs650.nl/blog en natuurlijk ons klubblad de 653. Tijdens de eerst volgende Motorbeurs in Utrecht (februari 2018) zal het eind resultaat life op onze klub-stand te bewonderen zijn.

De blog is te bereiken via de menubalk

vrijwilligers

Waarom deze klub?

Agenda