Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland

De Yamaha 650 Twin Klub Nederland is een vereniging van bezitters van de enige klassiek Japanse Engelsman met karakter. Een veelzijdige club waarin iedereen in het bezit van een Yamaha 650 staande twin, zich thuis kan voelen.

GKTHet weer was schitterend, de omgeving prachtig en de band speelde er zaterdagavond vrolijk op los. Zowel op de zaterdag- als op de zondagochtend was er een uitgebreid ontbijt en op zaterdagavond hebben we genoten van een heerlijke BBQ.
Er hebben zich dit jaar diverse leden op de camping gemeld die, ondanks al jaren lid te zijn van de klub, voor de eerste keer deel hebben genomen aan dit evenement. En ze vonden het geweldig. We hebben de toezegging van ze dat we in de toekomst meer van hun zullen zien. Hoe meer zielen ......

De foto's van het geslaagde Groot Klubtreffen dat dit jaar plaatsvond op 9,10, en 11 juni 2017 in Berg en Dal staan op de site in het fotoalbum.

Heb jij ook foto's gemaakt dan zouden we die graag erbij zetten. Mail deze naar

vrijwilligers

vrijwilligers

Agenda