Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland Yamaha 650 Twin Klub Nederland

De Yamaha 650 Twin Klub Nederland is een vereniging van bezitters van de enige klassiek Japanse Engelsman met karakter. Een veelzijdige club waarin iedereen in het bezit van een Yamaha 650 staande twin, zich thuis kan voelen.

Kickstart Cursus

Cursus
Datum: 5 mei 2018 10:00 - 12:00

Locatie: Klubhuis Kamerik  |  Plaats: Kamerik, Netherlands

De Kickstart cursus is bedoeld voor iedereen ook kinderen van leden. Om belangstelling te ‘kickstarten’ voor de Better Machine bij de tweede generatie die straks de XS 650 gaat erven.
De inhoud van de cursus is een  inleiding over de Yamaha XS 650 en het viertakt motorblok. De ontwikkeling van de XS komt aan de orde en de verschillende modellen passeren de revue.
Er is speciale aandacht voor de techniek van het prachtige viertaktblok. De werking ervan wordt uitgelegd en naast de tweecilinder wordt ook ingegaan andere cilinder aantallen.
De éénpitter komt aan de orde maar ook het zescilinder motorblok.
Kortom: een stoomcursus over alle aspecten van de eerste Yamaha viertakt motorfiets en het motorblok daarvan. En stiekem natuurlijk ook een beetje reclame voor de Klub.
Voorkennis of technische vaardigheden zijn niet nodig. De cursus wordt gegeven door Antonie van Ginneken en Fried Anepool. Ze staan ook wel bekend als XS-dokteren en hebben bovendien
hun sporen in het XS-onderwijs verdiend. Succes verzekerd dus.

Kinderen van leden kunnen gratis inschrijven. Vader of moeder mogen uiteraard meekomen.

inschrijven kan door op de aanmeld knop te klikken rechtsboven dit vensteren en de gegevens in te vullen 

 

Email
Adres
Mijzijde 155
3471 GV Kamerik, Netherlands

 

Kaart


 

Alle datums


  • 5 mei 2018 10:00 - 12:00
  • 6 mei 2017 09:30
  • 7 mei 2016 10:00

Powered by iCagenda

vrijwilligers

Agenda